Wij leveren uitsluitend in Nederland!

bestellen kamagra logo
betalen
kamagra-aanbieding
kamagra-kopen
kamagra-en-kamagra-jelly
kamagra-en-sildenafil

Zo werkt Super P-force

Super P Force is een erectiemiddel die sildenafil en dapoxetine combineert. Deze erectiepillen zijn zeer effectief bij het verhelpen van erectieproblemen en vroegtijdige ejaculatie. Voordat je overgaat tot het kopen van Super P-force pillen bespreken wij hier alles over Super P Force en hoe het precies werkt. 

Geen erectiestoornis met Super P-force

In Nederland en de rest van de wereld heeft Super P force erectiepillen er voor gezorgt dat talloze mannen geen last meer hebben van een erectiestoornis. Het geneesmiddel voorkomt erectiestoornissen (ED) en vroegtijdige ejactulatie (PE) op een simpele manier. De actieve ingredienten zijn 100mg Sildenafil Citraat en 60mg Dapoxetine. Deze combinatie zorgt ervoor dat SUper P force erecties verbetert en (vroegtijdige) ejactulaties bij mannen vertraagt.

Om te begrijpen waarom Super P Force erecties kan aanmoedigen en de ejaculatie kan vertragen, is het noodzakelijk om te weten hoe Super P-force in zijn algemeen werkt. Wij helpen je graag verder met al jouw vragen over Super P-force.

Waar is Super P-force van gemaakt?

Zoals eerder vermeld in dit artikel bestaan Super P-force pillen uit twee actieve geneesmiddelen, namelijk. Sildenafilcitraat en Dapoxetine. Sildenafilcitraat is een PDE5-remmer, terwijl Dapoxetine een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI) is. Hier is hoe Super P Force werkt om ED en PE te behandelen:

  • Sildenafil Citraat— Zoals de naam al doet vermoeden, remt het de afscheiding van het PDE5-enzym, zodat het lichaam de afbraak van cyclisch guanosinemonofosfaat kan stoppen en de afscheiding van stikstofmonoxide kan verhogen. Wanneer dit gebeurt, ontspannen de spieren en verwijden de bloedvaten zich, waardoor het bloed door het genitale gebied kan stromen, waardoor het penisorgaan stijver wordt bij seksuele stimulatie.
  • Dapoxetine — Het exacte mechanisme van Dapoxetine bij het vertragen van de ejaculatie is niet bekend. Er wordt echter aangenomen dat het medicijn werkt op een hersenstof genaamd serotonine om de ejaculatie van het sperma te vertragen.

Super P-force bestellen en gebruiken

Door het gebruik van Super P-force krijg je niet een spontane erectie. Het is goed om te weten dat het een vereiste is om opgewonden te raken voordat sildenafil haar werking kan doen. Seksuele stimulatie helpt de afgifte van stikstofmonoxide teweeg te brengen, wat de bloedtoevoer naar het penis stimuleert, waardoor uiteindelijk weer een harde erectie ontstaat. 

Sildenafil Citraat heeft over het algemeen ongeveer 20 tot 30 minuten nodig om te werken. Wij adviseren daarom ook dat je Super P-force pillen ongeveer een uur vooraf de geplande seks moet innemen. Tot slot raden wij onze klanten aan om Super P-force niet vaker dan één keer per dag te nemen. Super P Force werkt mogelijk niet of minder goed als je het samen met een zware maaltijd of alcohol inneemt, omdat ze het effect van Sildenafil Citraat en Dapoxetine tenietdoen.