Wij leveren uitsluitend in Nederland!

bestellen kamagra logo
betalen
kamagra-aanbieding
kamagra-kopen
kamagra-en-kamagra-jelly
kamagra-en-sildenafil

Dapoxetine: wat is het en hoe werkt het?

In het assortiment erectiepillen in onze webshop kun je kiezen uit verschillende ‘werkzame stoffen’ waaronder sildenafil en tadalafil. Op deze pagina bespreken wij de dapoxetine erectiepillen. Want wanneer moet je kiezen voor erectiepillen met dapoxetine als toegevoegde stof? Wanneer je last hebt van ‘vroegtijdige ejaculatie’ tijdens de seks kan dit vervelend zijn. Er zijn tal van mogelijkheden om dit ‘probleem’ op te lossen. Naast de welbekende sildenafil pillen bieden veel farmaceutische bedrijven erectiepillen met een combinatie tussen sildenafil en dapoxetine. 

Met de ‘combinatie’ erectiepil heb je de voordelen van het krijgen van een harde erectie maar ook kun je net even wat langer doorgaan. Sildenafil zorgt ervoor dat de spieren ontspannen en er bloed kan stromen naar de penis wat uiteindelijk lijdt tot een erectie. Dapoxetine zorgt er daarentegen voor dat je niet te vroeg klaarkomt en dus extra lang kunt blijven genieten van je partner.

wat-is-dapoxetine

Sildenafil en Dapoxetine combinatie

Veel consumenten kiezen graag voor een combinatie tussen sildenafil en dapoxetine. De meest bekende erectiepil is Super kamagra van Ajanta Pharma LTD. Dit komt omdat het gewoonweg zeer effectief is in bijna alle situaties. Je krijgt een langdurige erectie en door het middel Dapoxetine wat is toegevoegd om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen. In de praktijk wilt dat zeggen dat het vaak 2 of 3 keer langer duurt dan normaal. We raden je dus aan om super kamagra te kopen en het zelf te testen.

Hoe dapoxetine pillen gebruiken

Neem sildenafil en dapoxetine erectiepillen minimaal 1 uur van te voren in. Sildenafil (kamagra) werkt na maximaal 30 minuten en het middel dapoxetine werkt na ongeveer 60 minuten. De werking blijft aanhouden tussen de 4 en 6 uur. Erectiemiddelen zoals kamagra en super kamagra werken uitsluitend als je opgewonden bent. Je dient dus seksueel geprikkeld te worden om een harde erectie te krijgen van de pillen. Mannen die kampen met een erectiestoornis of het vroegtijdig klaarkomen kunnen een hele pil nemen, recreatieve gebruikers kunnen het middel testen door een halve pil te nemen.

Bijwerkingen sildenafil en dapoxetine

Medicijnen komen altijd met eventuele bijwerkingen. Ook erectiepillen met dapoxetine of met sildenafil kunnen komen met bijwerkingen. Wanneer je last hebt van bijwerkingen en gaat het niet weg? Neem ten alle tijden contact op met je huisarts. 

Lichte bijwerkingen:

  • Hoofdpijn
  • Maagzuur
  • Diarree
  • Blozen (gevoel van warmte)
  • Neusbloedingen
  • Moeilijk in slaap vallen of slapen
  • Gevoelloosheid, brandend of tintelend gevoel in de armen, handen, voeten of benen
  • Spierpijn
  • Veranderingen in kleurenvisie (een blauwe tint op objecten zien of moeite hebben om het verschil tussen blauw en groen te onderscheiden)
  • Gevoeligheid voor licht

Dapoxetine kopen

Bestellen-kamagra.nl is het adres waar je erectiepillen met Sildenafil en Dapoxetine kopen kunt. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de fabrikant kunnen wij onze prijzen laag houden. Naast een scherpe prijs kun je erectiemiddelen kopen zonder doktersrecept. Het afrekenen en betalen kan gewoon met iDeal. Niet zeker of het veilig voor jou is om Dapoxetine te gebruiken? Neem dan contact op met je huisarts.