Wij leveren in Nederland & Belgie

 
bestellen kamagra logo
betalen

Imitatie & nep kamagra

kamagra-aanbieding
kamagra-kopen
kamagra-en-kamagra-jelly
kamagra-en-sildenafil

Pas op voor imitatie, vervalste en nep Kamagra!!

Sinds enkele maanden komt er steeds meer imitatie Kamagra de markt op. Dit is chinese namaak. Met alle gezondheids risico`s van dien. Goedkoop betekend bijna in alle gevallen Duurkoop.

Kamagra is een goed en populair erectiemiddel en het aanbod van Kamagra op internet is enorm. Als u googled op “Kamagra“, “Kamagra bestellen” of “Kamagra kopen” zult u zien dat er vele site`s en aanbieders zijn. Helaas zijn er veel “aanbieders” die misbruik maken van het succes van Kamagra. Deze leveren gehele andere producten, leveren imitatie oftewel nep Kamagra of leveren helemaal niet. Wij willen u graag behoeden voor deze malafide praktijken en hebben de belangrijkste punten waar u op moet letten op een rij gezet.


Hier heeft u 100% zekerheid dat u de originele sildenafil houdende Kamagra kunt bestellen.

Door de hoge belangstelling voor erectiemiddelen, wordt daar op grote schaal misbruik van gemaakt. Er zijn heel veel imitatie pillen op de markt terecht gekomen o.a van Kamagra en van de bekendere variant, deze pillen worden niet gefabriceerd in India maar elders, bv China, Het gevaar is dat de werkzame stof “sildenafil” nagemaakt wordt d.m.v. giftige chloren e.d. Deze kunnen de gezondheid ernstig schaden. De onbetrouwbare sites zijn vaak te herkennen aan:

  1. Er staan zelden Algemene Voorwaarden beschreven op de site`s die Kamagra verkopen.
    De onbetrouwbare sites leveren vaak geheel op eigen risico en is terugsturen niet mogelijk. Mocht u niet tevreden zijn met het product dat u bij ons gekocht heeft kunt u de resterende ongeopende Kamagra retourneren.
  2. Ook zijn er sites die claimen dat ze de enige importeur van Kamagra zijn in Nederland, geloof dit niet! Iedere leverancier en/of verkoper die originele Kamagra levert, doet individueel als bedrijf zaken met Ajanta Pharma  uit India. In Nederland is Kamagra niet te koop bij een apotheek of drogisterij, enkel op internet bij betrouwbare sites.
  3. Ook kunt u letten op het uiterlijk van de website; veel sites die Kamagra aanbieden zien er onprofessioneel uit en stikt het van de spelfouten.

Echtheidskenmerken van Kamagra, Kamagra 100mg, Kgr 100

  1. De pil is ovaal van vorm en heeft een groene kleur. De groene kleur is geen “laagje verf”. Maar een filmomhulling (stevige dunne schil). Wanneer u de pil door midden breekt zult u dit zien.
  2. De pil heeft een bittere smaak.
  3. De verpakking is een zilver kleurig blister en deze heeft een  hologram op de achterzijde met een gekleurde streep die de fabrikant Ajanta Pharma aangeeft. Wanneer de strip tegen het licht in kantelt zult u dat zien
  4. Een rode lijn op de achterzijde van het blister.

Tegenwoordig is er ook al imitatie Kamagra die bijna aan deze eisen voldoen, waar u dan ook op moet letten is de kwaliteit van het blister. Dit moet een stevig blister zijn die niet teveel kraakt als je de strip door midden buigt. Bij imitatie kamagra zal dit heel erg gaan kraken en is het een dunne laag van slechte kwaliteit.