Wij leveren uitsluitend in Nederland!

bestellen kamagra logo
betalen
kamagra-aanbieding
kamagra-kopen
kamagra-en-kamagra-jelly
kamagra-en-sildenafil

Cobra 120mg erectiepillen ervaringen

Een driehoekige rode pil met 120 mg sildenafil erin is de oplossing voor veel mannen. In Nederland (en de rest van de wereld) kampen veel mannen met een erectiestoornis. Het is vervelend en kan voor veel problemen en stress veroorzaken. De cobra pil is daarom ook een gewenste en betaalbare oplossing voor dit probleem. De dosis van 120mg is net iets meer dan de andere groene pil Kamagra. Met slechts een kleine erectiepil kun jij weer genieten van seks met je partner en hoef je niet telkens te denken aan het vervelende voorval. 

Hoe werken Cobra pillen?

De werkzame stof van Cobra 120mg is Sildenafilcitraat en is klinisch goedgekeurd en aanvaard door miljoenen mannen om de bloedstroom naar de penis te verhogen. Cobra 120mg zorgt voor een sterke en stevige erectie. Het effect van het medicijn houdt langer aan en men kan genieten van plezierige seks door het middel in te nemen.

Resultaat met Cobra 120

Cobra 120mg pillen werden in zeer korte tijd enorm populair in onder andere Nederland. Een grote populatie mannen met minimaal of geen resultaat van erectiepillen met 100 mg sildenafil en stapte over op 120 mg cobra. Veel mannen beoordelen de kwaliteit en werkzaamheid ervan. De rode pil verhoogt de bloedtoevoer naar de penis meer dan de gebruikelijke standaarddosis van 100 mg en veroorzaakt een stevige en sterke erectie. Naast het weer krijgen van een harde penis kun je deze ook makkelijker behouden.

Alle Cobra voordelen:

Voordelen van Cobra 120 mg:

  • Beter dan standaard 100 mg Sildenafil
  • Verhoogt het zelfvertrouwen bij mannen en laat ze een geweldige tijd hebben in bed.
  • Een sterke en stevige erectie die ongeveer 3-4 uur aanhoudt
  • Gemakkelijk online bestellen en betalen met iDeal
  • Geen recept nodig om online te kopen
  • Extra scherp geprijst in onze webshop.