Wij leveren in Nederland & Belgie

 
bestellen kamagra logo
betalen

Disclaimer

kamagra-aanbieding
kamagra-kopen
kamagra-en-kamagra-jelly
kamagra-en-sildenafil

Disclaimer Bestellen-kamagra.nl

Bestellen-Kamagra.nl besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Bestellen-Kamagra.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Intellectueel eigendom

De volledig website is intellectueel eigendom van Bestellen-Kamagra.nl.
Bestellen-Kamagra.nl geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie of exploitatie onder derden.

Privacy

Persoonlijke gegevens die u eventueel aan Bestellen-Kamagra.nl verstrekt, worden opgenomen in de database van Bestellen-Kamagra.nl. Deze gegevens worden door Bestellen-Kamagra.nl gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie-en promotiecampagnes i.v.m. onze producten/diensten. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.

Allerlei

Ieder geschil met betrekking tot de site van Bestellen-Kamagra.nl valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.