Wij leveren in Nederland & Belgie

 
bestellen kamagra logo
betalen
kamagra-aanbieding
kamagra-kopen
kamagra-en-kamagra-jelly
kamagra-en-sildenafil

Dit is Lovegra voor vrouwen

In dit artikel bespreken wij alles over het middel voor vrouwen Lovegra. De fabrikant van Lovegra is Ajanta Pharma in India en heeft als werkzame stof Sildenafil citraat. De hoeveel per tablet of jelly is 100mg Sildenafil.  Lovegra is vrij verkrijgbaar in onze webshop en te betalen met iDeal. 

Benieuwd wat lovegra voor jou kan betekenen? Je leest alles over de ‘Kamagra voor Vrouwen’ op deze pagina.

lovegra-voor-vrouwen

Wat is lovegra?

Lovegra (sildenafil) is het eerste orale medicijn dat effectief inwerkt op vrouwelijk seksueel verlangen en het vermogen om plezier te ervaren tijdens de seksuele daad.

Het middel verhoogt de gevoeligheid van het genitale apparaat op een meetbare manier, bevordert vaginale smering en verbetert de respons op stimulatie.

Lovegra bevordert krachtigere orgasmen en maakt het aanzienlijk gemakkelijker om ze te bereiken met minimale stimulatie na vaginale penetratie.

Steeds meer vrouwen in Nederland bestellen lovegra in onze shop om de effecten te ervaren. Wij kunnen dit alleen maar aanbevelen want het is namelijk echt een top middel voor vrouwen die net dat extra steuntje kunnen gebruiken om maximaal te kunnen genieten.

Hoe werkt lovegra voor vrouwen?

Lovegra-pillen bevatten Sildenafil citraat (net als kamagra voor mannen), een stof die wordt gekenmerkt door een krachtige vaatverwijdende werking.

Deze actie wordt bereikt door remming van het enzym fosfodiësterase type 5 (PDE5), het farmacodynamische kenmerk dat naam gaf aan de hele klasse van geneesmiddelen waartoe sildenafil behoort (PDE5-remmers).

Remming van PDE5 stimuleert de afgifte van cyclisch guanosinemonofosfaat, dat op zijn beurt de toename van stikstofmonoxide in het bloedplasma veroorzaakt. Aangezien PDE5 voornamelijk in de geslachtsdelen wordt aangetroffen, is dit het gebied dat wordt aangetast door het gebruik van Lovegra.

Sildenafil versterkt een plezierige geslachtsgemeenschap door vaginale smering bij vrouwen te bevorderen, wat een gevolg is van de bloedtoevoer naar de klieren van Bartholin. Dit verwijdert ongemak en pijn die gepaard gaan met vaginale droogheid of spierspasmen die typisch zijn voor vagnismus. Orgasmes na het gebruik van Lovegra worden daarom met ongekend gemak bereikt, en de gevoeligheid die wordt verkregen door de inname van sildenafil maakt het proces van vrijen in elk stadium uiteindelijk plezierig.

Waar kan ik lovegra kopen?

Het kopen en bestellen van Lovegra is zo geregeld via onze online shop. kunnen de pillen online bestellen. Wij bieden lovegra pillen en jellies aan voor een scherpe prijs omdat wij rechtstreeks inkopen bij de fabrikant. 

Alle lovegra producten (jelly en pillen) zijn op voorraad en wij versturen onze artikelen vanuit Nederland. Dat wil zeggen dat je binnen enkele werkdagen je bestelling al in huis hebt! 

Naast het kopen van lovegra, snelle levering van je bestelling bieden wij je ook het betalen via iDeal