Wij leveren in Nederland & Belgie

 
bestellen kamagra logo
betalen
kamagra-aanbieding
kamagra-kopen
kamagra-en-kamagra-jelly
kamagra-en-sildenafil

Wat is de gemiddelde penis lengte?

De gemiddelde lengte van een penis is 14 centimeter. Veel vrouwen en mannen vragen zich vaak af wat ‘de gemiddelde lengte van een penis is’ en daarom bespreken wij hier het onderwerp. Er zijn veel mannen die graag opscheppen over de ‘lengte’ van hun penis maar ook vrouwen bespreken het onderwerp maar al te graag. Vrouwen krijgen vaak wanneer ze daten met een andere man hoe groot hij geschapen is. De hamvraag blijft natuurlijk of lengte daadwerkelijk het verschil maakt in bed. Wij hebben alle informatie over de gemiddelde penis lengte en zaken hierom heen voor je uitgezocht en beschreven in dit artikel.

penis-lengte-gemiddeld

De grootte van de penis

Met name de mannen kunnen zich behoorlijk druk maken over de grootte van hun penis. Eigenlijk zou iedereen wel indruk willen kunnen maken met een lange of grote penis. Het indruk maken op vrouwen en vrienden omdat je een ‘grote penis’ hebt is waar veel mannen van dromen omdat het namelijk stoer en macho gedrag is. Wat veel mannen niet weten is dat voor veel vrouwen het eigenlijk niet zoveel uitmaakt hoe groot de penis is. Er zijn door de jaren heen veel onderzoeken gedaan en wat blijkt? 20 procent van de vrouwen maakt de grootte en lengte van de penis niets uit, 10 procent van de vrouwen vind het belangrijk en de overige 70 procent (!) vindt dat het slechts een bijzaak is. In de praktijk vinden vrouwen het dus helemaal niet zo belangrijk als mannen doen denken. 

Grote penis betere seks?

Hebben mannen met een grote en lange penis betere seks? In de praktijk denken veel vrouwen en mannen dat dit waar is. Een gedeelte klopt van deze statement, omdat de penis groter is zal er meer druk uitgeoefend worden op de vagina van de vrouw.  Uit onderzoeken blijkt wel dat een penis van 10 centimeter een vrouw al kan verwennen. Het gaat er met name om om de ‘juiste snaar’ te raken bij een vrouw en niet zo zeer de lengte. Het is dus goed mogelijk om met een minder grote penis plezier te geven aan een vrouw. 

Gemiddelde lengte van een penis

Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar de ‘gemiddelde lengte van een penis’ in de wereld. Wij hebben deze onderzoeken even op een rijtje gezet en de belangrijkste info voor je opgeschreven. Mannen denken over het algemeen dat een gemiddelde penis lengte ongeveer 14 centimeter is. Vrouwen in de wereld denken daarentegen dat een gemiddelde penis 13 centimeter lang is. 

In het onderzoek werd ook gevraagd aan de deelnemers wat de ideale lengte van een penis zou zijn. De mannen antwoorden dat een penis van 17 centimeter voor tevredenheid zorgt. Vrouwen zijn over het algemeen tevreden met een penis van 15 centimeter. Het blijkt dus dat mannen (en vrouwen) zich vaak te druk maken over de grootte en lengte van de penis. 

De gemiddelde lengte van een penis in de wereld is 14 centimeter.

Beter in bed

Nu we allemaal weten dat de gemiddelde penis 14 centimeter is kunnen we verder met de orde van de dag. Beter in bed kunnen presteren zorgt voor voldoening bij zowel jezelf als bij je partner. Er zijn verschillende hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden om beter te kunnen presteren in bed. Wij van bestellen-kamagra.nl helpen je graag een handje. Ontdek onze erectiepillen en ervaar de vele voordelen hiervan.