Wij leveren uitsluitend in Nederland!

bestellen kamagra logo
betalen
kamagra-aanbieding
kamagra-kopen
kamagra-en-kamagra-jelly
kamagra-en-sildenafil

Zo werkt Kamagra Oral Jelly

Kamagra Oral Jelly is een erectiemiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen (impotentie) bij mannen. Het werkt door de bloedtoevoer naar de penis te vergroten. Dit helpt mannen om een ​​erectie te krijgen en om de erectie beter te behouden. Het behoort tot een groep geneesmiddelen die bekend staat als fosfodiësterase type 5 (PDE 5)-remmers.

De Kamagra Jelly is in verschillende varianten verkrijgbaar en wordt geproduceerd door Ajanta Pharma in India. De Kamgara Jelly kan op een lege maag of bij een maaltijd worden ingenomen. Het moet strikt worden ingenomen zoals geadviseerd door je arts. Je dient ongeveer 1 uur voordat je van plan bent om seks te hebben de Kamagra Jelly te nemen. De hoeveelheid tijd die nodig is om te werken verschilt van persoon tot persoon, maar duurt normaal gesproken tussen de 10 minuten en 30 minuten. De Kamagra Oral jelly  werkt alleen als je seksueel gestimuleerd wordt. Bestellen-kamagra.nl raadt je verder aan de jelly Kamagra niet vaker dan eenmaal per dag te nemen.

Bijwerkingen Kamagra Jelly


De meest voorkomende
bijwerkingen van dit geneesmiddel zijn blozen (gevoel van warmte), hoofdpijn, duizeligheid, wazig zien, spierpijn, maagklachten en huiduitslag. Neem contact op met je arts als een van de bijwerkingen je hindert of niet weggaat.

Tot slot is Kamagra Oral Jelly niet bedoeld voor gebruik door vrouwen. In onze webshop hebben wij voor de vrouwen de Lovegra en Lovegra Jelly in het assortiment. Gebruik dit geneesmiddel niet als je ernstige hart- of leverproblemen heeft, onlangs een beroerte of hartaanval hebt gehad of als je een lage bloeddruk hebt. Vermijd het drinken van alcohol tijdens het gebruik van dit geneesmiddel, omdat dit de kans op bijwerkingen vergroot.