Wij leveren uitsluitend in Nederland!

bestellen kamagra logo
betalen

Zo kunt u een orgasme uitstellen

kamagra-aanbieding
kamagra-kopen
kamagra-en-kamagra-jelly
kamagra-en-sildenafil
Hoe werken de orgasme vertragers

Orgasme vertragers

Wil u graag een stevig orgasme en niet meteen klaarkomen? Dan kan er nu voor de Kamagra pillen gekozen worden. Dit worden ook wel orgasme vertragers genoemd. U kunt er namelijk wel vier tot zes uur lang van genieten en wie wil dat nou niet? Als u een avond bent gaan stappen dan hebt u misschien zin om nog even plezier te maken in bed, u wilt dan ook uw partner niet tekort doen en alle aandacht aan hem of haar geven.

U kunt dan kiezen voor een orgasme vertrager, een goed voorbeeld hiervan is de Kamagra. Dankzij deze orgasme vertragers kun u maar liefst vier tot zes uur een erectie hebben, dat is natuurlijk een heerlijke ervaring. Eens zal de eerste keer zijn dat u met de orgasme vertragers in aanraking komt.

Dit kan verschillende redenen hebben, maar wanneer u snel klaar komt is het goed om daar eens wat aan te doen. Er wordt vaak gezegd “denk aan andere dingen”, maar dat lukt misschien één of twee keer, u kunt het niet uit blijven stellen. Dankzij de orgasme vertragers kan dat wel en kun u samen genieten van veel seksplezier en genot in bed.

Ontdek de orgasme vertragers

Als u eenmaal weet wat de orgasme vertragers met u doen dan wilt u hier maar al te graag voor kiezen. Er zijn veel mannen die u al voor zijn gegaan. De Kamagra pillen zijn hier een goed voorbeeld van. Deze zorgen er voor dat u samen lang plezier kunt hebben en de erectie maar blijft aanhouden zodat u beide volop kunt genieten. Het is een erectie middel dat dagelijks gebruikt kan worden, u kunt het ook bewaren voor speciale gelegenheden waarbij u extra lang wilt genieten samen. Het is goed om voor gebruik de bijsluiter even door te nemen, dan weet u namelijk wat u kunt verwachten en of er bijwerkingen zijn. Alle orgasme vertragers kunnen bijwerkingen vertonen, als er gekozen wordt voor Kamagra dan is de kans op bijwerkingen klein. Mochten er toch bijwerkingen optreden, waaronder hoofdpijn, dan is het goed om te weten dat deze klachten snel voorbij gaan.

Maak u daarom ook geen zorgen maar ga eens heerlijk genieten dankzij de orgasme vertragers. Het zal een hele andere ervaring zijn in bed, die zeker de moeite waard is!

Hoe werken de orgasme vertragers?

Sildenafil citraat, de werkzame stof in Kamagra, zorgt ervoor dat de slagaders naar de penis toe uitzetten en het verzorgt zo een verhoogde bloedstroom naar de penis. De erectie wordt hard wanneer het bloed tot in de kleinste bloedvaten van de penis wordt opgenomen. Als de penis hard is geworden, wordt het bloed in de penis vastgehouden. Sildenafil citraat zorgt ervoor dat de aderen vernauwen zodat het bloed moeilijker weer de penis uit kan stromen. Kamagra zorgt er op deze manier voor dat u langer een erectie heeft en op deze manier het orgasme wordt vertraagd.

Voorzorgsmaatregelen

Voordat u kunt beginnen met het gebruik van orgasme vertragers, zal uw arts u een aantal vragen stellen over uw persoonlijke gezondheid en die van uw naaste familieleden. De arts zal ook even uw bloeddruk meten en, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, mogelijk ook nog andere onderzoeken doen. Wij adviseren u de orgasme vertragers niet te gebruiken indien u een hoge bloeddruk heeft of last heeft van vernauwde bloedvaten. U mag de orgasme vertragers ook niet gebruiken indien u allergisch bent voor Sildenafil citraat of voor andere stoffen die dit medicijn bevatten.

Wij adviseren u de orgasme vertragers niet te gebruiken indien u een hoge bloeddruk heeft of last heeft van vernauwde bloedvaten of als u een aandoening heeft waardoor het risico op trombose (een stolsel) in de slagaderen toeneemt. Dit geldt voor de volgende aandoeningen: diabetes mellitus (suikerziekte) met beschadigde bloedvaten, een zeer hoge bloeddruk, een zeer hoog vetgehalte in het bloed (cholesterol of triclyceriden).

Hoe bewaart u de orgasme vertragers?

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Gebruik de orgasme vertragers niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Deze is te vinden op het etiket van het doosje.

Spoel dit middel niet door de gootsteen of de wc en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag aan uw apotheker wat u met de tabletten moet doen die niet meer nodig zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu.