Wij leveren in Nederland & Belgie

 
bestellen kamagra logo
betalen

Wat is het verschil tussen tadalafil en sildenafil?

kamagra-aanbieding
kamagra-kopen
kamagra-en-kamagra-jelly
kamagra-en-sildenafil
tadalafil-sildenafil

Tadalafil en sildenafil zijn beide medicijnen die worden gebruikt om erectiestoornissen (ook wel impotentie genoemd) bij mannen te behandelen. Ze behoren tot een klasse geneesmiddelen die bekend staat als fosfodiësteraseremmers type 5 (PDE5-remmers), en ze werken op vergelijkbare manieren. Er zijn echter enkele belangrijke verschillen tussen tadalafil en sildenafil:

Duur van de werking

  • Sildenafil: De werking van sildenafil begint meestal binnen 30 tot 60 minuten na inname en kan 4 tot 6 uur aanhouden.
  • Tadalafil: Tadalafil heeft een langere werkingsduur en kan tot 36 uur aanhouden. Hierdoor wordt het soms de “weekendpil” genoemd omdat het mannen in staat stelt om spontaner seksuele activiteit te hebben zonder zich zorgen te maken over het perfecte timing van de medicatie.

Snelheid van inwerking:

Snelheid van inwerking:

  • Sildenafil: Sildenafil werkt over het algemeen sneller dan tadalafil, wat betekent dat het sneller resultaten kan opleveren na inname.
  • Tadalafil: Tadalafil heeft een langzamere start van de werking, wat betekent dat het langer kan duren voordat de volledige effecten worden gevoeld.

Voedselinname

  • Sildenafil: Sildenafil kan minder effectief zijn als het wordt ingenomen met een zware, vette maaltijd, omdat het de opname kan vertragen.
  • Tadalafil: Tadalafil kan worden ingenomen met of zonder voedsel en wordt minder beïnvloed door voedselinname.

Dosering:

 • Sildenafil: De gebruikelijke doseringen voor sildenafil zijn 25 mg, 50 mg en 100 mg.
 • Tadalafil: De gebruikelijke doseringen voor tadalafil zijn 10 mg en 20 mg. Er is ook een lagere dosering van 5 mg beschikbaar voor dagelijks gebruik.

Timing

 • Sildenafil moet meestal kort voor de geplande seksuele activiteit worden ingenomen.
 • Tadalafil kan dagelijks worden ingenomen, ongeacht het tijdstip van seksuele activiteit, vanwege de langere werkingsduur.

Het juiste middel en de dosering hangen af van individuele behoeften en voorkeuren, evenals eventuele medische overwegingen. Het is mogelijk om met een professional te praten voordat u een van deze erectiemiddelen kopen gaat, omdat ze bijwerkingen kunnen hebben en mogelijk wisselwerkingen kunnen hebben met andere medicatie die u gebruikt. Het is ook belangrijk om de voorgeschreven dosering niet te overschrijden en de aanwijzingen van uw arts op te volgen.