Wij leveren in Nederland & Belgie

 
bestellen kamagra logo
betalen

Wat is het stofje Sildenafil

kamagra-aanbieding
kamagra-kopen
kamagra-en-kamagra-jelly
kamagra-en-sildenafil
wat is het stofje Sildenafil

Sildenafil staat voor veel mensen bekend als het werkzame stofje in erectiepillen. Het is een bepaalde stof die bloedvaten verwijdt, en een erectie kan bevorderen. Sildenafil kan door artsen worden voorgeschreven als mannen erectieproblemen hebben maar ook als mensen last hebben van ‘het fenomeen van Raynaud’. Dit is een vaataandoening waarbij bloedvaten niet voldoende bloed kunnen doorlaten waardoor tenen en vingers bijvoorbeeld erg veel pijn kunnen doen.

Wanneer krijg je een erectie?

Een gezond mannenlichaam reageert op seksuele prikkelingen door de bloedvaten in de penis te verwijden. Wat er dan gebeurt is dat bepaalde zwellichaampjes vol stromen met bloed. Omdat de bloedvaatjes die eigenlijk het bloed weer zouden moeten doen afvoeren op dat moment dicht blijven, resulteert dit in een stijve penis tijdens het ervaren van seksuele prikkelingen.

Erectiestoornis

Indien een man last van een erectiestoornis heeft betekent dit dat de penis niet stijf kan worden of genoeg stijf kan blijven. Om hier wat aan te doen is Sildenafil uitgevonden. Sildenafil zorgt er voor dat de stoffen die er voor zorgen dat bloedvaatjes worden verwijd, worden afgebroken, dit zorgt er voor dat het bloed langer in de penis blijft. De werking van Sildenafil werkt overigens alleen als de persoon wordt blootgesteld aan seksuele prikkels. Zonder seksuele prikkels zal de stof niet helpen om een erectie te kunnen krijgen.

Inname Sildenafil

Als u sildenafil gebruikt werkt de stof binnen een half uur. Het hoogtepunt van de werkende stof is meestal na één uur, en neemt daarna ook weer af. U kunt er op rekenen dat de stof na gemiddeld vier uur niet meer werkt. Nogmaals, sildenafil zorgt enkel voor een (langere) erectie als de persoon wordt blootgesteld aan seksuele prikkelingen. Sildenafil is onder andere de werkzame stof in Kamagra pillen, die u heel eenvoudig en betrouwbaar online kunt kopen.

Sildenafil en fenomeen van Reynaud

Indien u last heeft van het fenomeen van Reynaud kan een dokter er voor kiezen om sildenafil voor te schrijven. Als u last heeft van deze ziekte kunnen uw bloedvaten verkrampen als u het bijvoorbeeld koud heeft of u in een emotionele bui bent. Dit resulteert in koude vingers, handen, tenen en voeten die tevens ook een andere kleur kunnen krijgen (bleek, rood, blauw). Indien u dan sildenafil gebruikt worden de bloedvaten verwijdt en kan er voor zorgen dat u minder last heeft van de ziekte, hoewel dit in veel gevallen nooit echt wetenschappelijk is aangetoond.