Wij leveren in Nederland & Belgie

 
bestellen kamagra logo
betalen

Snel klaarkomen

kamagra-aanbieding
kamagra-kopen
kamagra-en-kamagra-jelly
kamagra-en-sildenafil
te-snel-klaarkomen

Welkom op Bestellen-kamagra.nl, hier gaan we je informeren over het ‘te vroeg’ klaarkomen tijdens de seks en wat voor oplossingen er verkrijgbaar zijn in onze shop.

Te snel klaarkomen, ook wel bekend als vroegtijdige ejaculatie of voortijdige zaadlozing, is een veelvoorkomend seksueel probleem bij mannen. Het wordt gekenmerkt door het onvermogen om de ejaculatie te beheersen en vroegtijdig te ejaculeren tijdens seksuele activiteit, meestal binnen één tot twee minuten na het begin van de penetratie.

Het is belangrijk op te merken dat de definitie van vroegtijdige ejaculatie subjectief kan zijn en kan variëren afhankelijk van de individuele voorkeuren en tevredenheid van zowel de man als zijn partner. Wat voor de ene persoon als vroegtijdig kan worden beschouwd, kan voor een andere persoon als normaal worden beschouwd.

Er zijn verschillende factoren die kunnen bijdragen aan vroegtijdige ejaculatie, waaronder psychologische, biologische en relationele factoren. Stress, angst, depressie, prestatiedruk, erectieproblemen, hormonale onbalans, genetische aanleg en bepaalde medische aandoeningen kunnen allemaal bijdragen aan het probleem.

vroegtijdige-ejactulie

Bij ons bestel je erectiemiddelen zonder recept van de huisarts!

Inhoudsopgave:

  • Voortijdige ejaculiatie
  • Vroegtijdige ejaculatie behandelen
  • Klaarkomen uitstellen
  • Wat is en hoe werkt dapoxetine
  • Dapoxetine bestellen

Vroegtijdige ejaculatie behandelen

Gelukkig zijn er verschillende behandelingen en technieken beschikbaar om vroegtijdige ejaculatie te beheren en te verminderen. Hier zijn enkele veelvoorkomende benaderingen:

  1. Gedragstherapie: Dit omvat technieken zoals de “stop-start” -methode en de “knijptechniek” die de man helpen om de ejaculatie beter onder controle te houden. Deze technieken betrekken het vertragen van de opwinding en het leren herkennen van de sensaties die voorafgaan aan een orgasme.
  2. Medicatie: In sommige gevallen kan het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI’s), worden voorgeschreven om vroegtijdige ejaculatie te behandelen. Deze medicijnen kunnen het orgasme vertragen.
  3. Lokale verdovende crèmes of sprays: Deze producten bevatten verdovende middelen die de gevoeligheid van de penis verminderen en zo de ejaculatietijd verlengen.
  4. Koppeltherapie: Als vroegtijdige ejaculatie problemen veroorzaakt binnen een relatie, kan het nuttig zijn om samen met een partnertherapeut te werken om communicatie, intimiteit en seksuele technieken te verbeteren.
  5. Oefeningen en technieken: Het doen van bekkenbodemoefeningen, zoals Kegeloefeningen, kan helpen bij het versterken van de spieren die betrokken zijn bij het orgasme. Het beoefenen van ontspanningstechnieken en het verminderen van stress kan ook gunstig zijn.

Het is belangrijk om te onthouden dat vroegtijdige ejaculatie een veelvoorkomend probleem is dat met de juiste behandeling en ondersteuning kan worden aangepakt. Als je last hebt van vroegtijdige ejaculatie en het beïnvloedt je seksuele tevredenheid of relatie, is het raadzaam om een ​​gesprek met je partner hier te starten.

Klaarkomen uitstellen

Er zijn verschillende technieken en strategieën die kunnen helpen bij het uitstellen van het klaarkomen. Hier zijn enkele suggesties:

De “stop-start” methode:

Deze techniek houdt in dat je stopt met stimulatie zodra je voelt dat je bijna gaat klaarkomen. Neem een korte pauze (10-20 seconden) en hervat dan de stimulatie. Door dit herhaaldelijk te doen, kun je leren om de ejaculatie beter onder controle te houden.

De “knijptechniek”:

Bij deze techniek knijp je stevig in de basis van de penis, net onder de eikel, wanneer je voelt dat je het punt van ejaculatie nadert. Dit kan helpen om de ejaculatie te vertragen. Nadat het gevoel van ejaculatie is afgenomen, kun je de stimulatie weer hervatten.

Kegeloefeningen:

Deze oefeningen zijn gericht op het versterken van de bekkenbodemspieren, die betrokken zijn bij het orgasme. Door regelmatig Kegeloefeningen te doen, kun je meer controle krijgen over deze spieren en zo de ejaculatie beter beheersen. Om de juiste spieren te vinden, probeer je tijdens het plassen je urine tijdelijk te stoppen. De spieren die je gebruikt om dit te doen, zijn de bekkenbodemspieren.

Ademhalingstechnieken:

Het beheersen van je ademhaling kan helpen om je opwinding te verminderen en de ejaculatie te vertragen. Probeer diep en langzaam te ademen tijdens seksuele activiteit. Dit kan helpen om je ontspannen te voelen en de opwinding te verminderen.

Masturbeer voor de seks:

Door voor de seks te masturberen, kun je de eerste piek van opwinding verminderen, waardoor je mogelijk langer kunt volhouden tijdens seksuele activiteit.

Gebruik van verdovende middelen:

Er zijn lokale verdovende crèmes of sprays op de markt die de gevoeligheid van de penis tijdelijk kunnen verminderen. Deze producten kunnen helpen om de ejaculatie te vertragen. Het is echter belangrijk om ze volgens de instructies te gebruiken en voorzichtig te zijn om geen gevoelloosheid bij jezelf of je partner te veroorzaken.

Het is belangrijk om te onthouden dat elke persoon anders is en dat niet elke techniek voor iedereen even effectief zal zijn. Het kan helpen om te experimenteren met verschillende technieken en te ontdekken wat het beste voor jou werkt. Daarnaast is open communicatie met je partner essentieel, zodat jullie samen kunnen werken aan het vinden van oplossingen en het plezier in jullie seksuele relatie kunnen vergroten.

Wat is en hoe werkt dapoxetine?

Dapoxetine is een medicijn dat specifiek is ontwikkeld voor de behandeling van vroegtijdige ejaculatie bij mannen. Het behoort tot een klasse van geneesmiddelen die selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI’s) worden genoemd.

Het werkingsmechanisme van dapoxetine is gericht op het verhogen van de beschikbaarheid van serotonine in de hersenen. Serotonine is een neurotransmitter die betrokken is bij de regulatie van stemming, emoties en ejaculatie. Dapoxetine remt de heropname van serotonine, wat resulteert in een verhoogde hoeveelheid serotonine die beschikbaar is in de synaptische spleet tussen zenuwcellen. Hierdoor wordt de overdracht van zenuwimpulsen vertraagd, wat kan leiden tot een verlenging van de tijd tot ejaculatie.

Dapoxetine moet ongeveer 1-3 uur vóór de seksuele activiteit worden ingenomen. Het wordt snel geabsorbeerd in het lichaam en heeft een relatief korte halfwaardetijd, wat betekent dat het snel wordt afgebroken en uit het lichaam wordt geëlimineerd. Dit maakt dapoxetine geschikt voor gebruik op een “als nodig” basis.

Het gebruik van dapoxetine kan helpen bij het verlengen van de tijd tot ejaculatie en het verbeteren van de controle over ejaculatie bij mannen met vroegtijdige ejaculatie. Het is echter belangrijk op te merken dat dapoxetine geen permanente oplossing biedt voor vroegtijdige ejaculatie. Het is een symptomatische behandeling die de symptomen tijdelijk kan verminderen zolang het medicijn wordt ingenomen.

Bestel nu snel en voordelig

Als je last hebt van premature ejaculatie en het zat bent om snel klaar te komen, bieden wij in onze shop de oplossing voor een scherpe prijs. Met Dapoxetine hoef je je  geen zorgen meer te maken over een korte vrijpartij. Geniet weer volop van seksuele opwinding met jouw partner en langere sessies met Dapoxetine.

Naast het bestellen van Dapoxetine kan je ook bij ons terecht voor andere middelen die je gaan helpen bij seksuele problemen. Bijvoorbeeld Kamagra erectiepillen met de werkzame stof Sildenafil Citraat, of andere erectiemiddelen zoals Cialis Tadalafil pillen die jouw seksuele problemen even effectief behandelen.

Bij ons profiteer je bovendien van een snelle en discrete levering aan huis. De gemiddelde levertijd binnen Nederland is 1-3 werdagen. Je kan gemakkelijk betalen met iDEAL, naast andere gebruikelijke betalingsmogelijkheden.