Wij leveren in Nederland & Belgie

 
bestellen kamagra logo
betalen

Prostaatkanker en Erectiestoornissen

kamagra-aanbieding
kamagra-kopen
kamagra-en-kamagra-jelly
kamagra-en-sildenafil
Prostaatkanker en Erectiestoornissen

Wat leest u in dit artikel?

  • Wanneer kunnen erectiestoornissen voorkomen na behandeling voor prostaatkanker.
  • Hoe kunnen erectiestoornissen worden behandeld nadat u behandelingen voor prostaatkanker heeft gehad.
  • Uitgebreide informatie over erectiepillen online te koop.

Prostaatkanker is geen oorzaak voor erectiestoornissen, maar de behandeling die in het ziekenhuis wordt gegeven tegen prostaatkanker kan er voor zorgen dat de patiënt last krijgt van erectiestoornissen. Dit betekent overigens niet dat dit ALTIJD het geval is. Niet iedereen krijgt hier dus last van. De methodes die vandaag de dag gebruikt worden om prostaatkanker te verhelpen zijn onder andere operaties met radicale prostatectomie. Hierbij wordt het gehele prostaat verwijderd. Ook zijn er behandeling die werken met radiotherapie. Hiervan zijn twee vormen mogelijk: Uitwendige radiotherapie of brachytherapie. Daarnaast is er natuurlijk ook nog een hormonale behandeling van prostaatkanker. Al deze behandelingen kunnen er dus voor zorgen dat de patiënt last krijgt van erectiestoornissen.

Wanneer kunnen erectiestoornissen voorkomen als iemand is behandeld voor prostaatkanker?

Bij de radicale prostatectomie (deze behandeling wordt over het algemeen alleen maar uitgevoerd bij mannen tot en met 75 jaar) kan het zo zijn dat er direct na de operatie al wordt gemerkt dat de patiënt last heeft van erectiestoornissen. Indien het gehele prostaat wordt verwijderd, en daarbij maakt het geen verschil of er tijdens de operatie gebruik wordt gemaakt van de zenuw-besparende techniek of van de niet zenuw-besparende techniek, kan het zo zijn dat de patiënt last krijgt van erectiestoornissen. Dit is zelfs zo bij de meeste gevallen. Echter is het wel zo dat indien de operatie is uitgevoerd met een zenuw besparende ingreep, het mogelijk is voor de patiënt om geheel te kunnen herstellen van de erectiestoornissen. Ook patiënten die de ingreep hebben gehad met een niet zenuw-besparende operatie kunnen herstellen van erectiestoornissen maar dit is meestal niet het geval.

Radiotherapie kan er voor zorgen dat een patiënt na twee tot drie jaar na de ingreep last krijgt van erectiestoornissen. Indien iemand die hier last van krijgt na de behandeling met radiotherapie hier niet bij wordt geholpen is het vaak zo dat de erectiestoornis permanent is.

Bij hormoontherapie is het zo dat er al na 2 tot 4 weken na de therapie erectiestoornissen kunnen optreden. Daarnaast is het ook zo dat de patiënt door hormoontherapie meer zin in seks krijgt, wat het natuurlijk uitermate frustrerend maakt dat er erectiestoornissen op kunnen treden. Zonder dat de patiënt hiermee wordt geholpen kunnen ook deze erectiestoornissen permanent zijn.

Hoe kunnen erectiestoornissen wordt verholpen?

Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden om te worden geholpen aan erectiestoornissen nadat u in behandeling bent geweest voor prostaatkanker. Een van de meest gangbare en simpele oplossingen is het gebruiken van erectiepillen zoals Kamagra. Daarnaast is het ook mogelijk om intraveneuze injectie therapie te krijgen, een vacuümpomp te gaan gebruiken, of een prothese te krijgen. Hoewel voor alle opties uiteraard veel voordelen maar ook vaak veel nadelen gelden, is het vaak toch zo dat doktoren erectiepillen vaak als eerste voorschrijven aan hun patiënten. Dit heeft uiteraard een reden. Nadat iemand ziek is geweest en is behandeld voor prostaatkanker kost het een patiënt vaak veel moeite om er voor te kiezen wederom een ingreep te ondergaan. En als er een kans bestaat dat de erectieproblemen kunnen worden opgelost met slechts een pilletje, is dat voor veel mensen al genoeg om eerst dat eens te proberen. En uiteraard, laten we eerlijk zijn, erectiepillen zijn niet voor iedereen weggelegd, maar u kunt op internet voor een zeer lage prijs verschillende erectiemiddelen bestellen en uitproberen zodat u meteen weet of het iets voor u is.

Waar koopt u dan de erectiepillen?

Uiteraard is het mogelijk om met uw arts of dokter te bespreken waar u de erectiepillen kunt kopen. Er zijn verschillende pillen op de markt gekomen die slechts kunnen worden gekocht met een doktersrecept. Echter zijn er sinds een paar jaar ook verschillende erectiepillen die dezelfde samenstelling hebben als andere erectiepillen, maar die wel gewoon online veilig op internet kunnen worden gekocht. Dit had te maken met een aflopend patent. Kamagra pillen zijn bijvoorbeeld te krijgen in verschillende online webshops. U zult alleen moeten letten op de betrouwbaarheid van de webshop. Dit kunt u al heel eenvoudig achterhalen door te kijken naar de betaalmethodes. In Nederland is het erg veilig om online met iDeal te betalen. Ook vertellen veel websites dat zij hun producten discreet naar u toesturen, en u ontvangt daarbij verder geen reclame en dergelijken.

Waar baseert u uw keuze op?

Al sinds 5 oktober 1998 is het mogelijk om in Nederland Sildenafil te kopen. Hoewel het kopen van erectiepillen een van de makkelijkste en goedkoopste oplossingen is, moet u zich niet vergissen in de tijd die het u de eerste keer even gaat kosten. Er zijn namelijk ontzetten veel pillen op de markt gebracht zodat er voor ieder wat wils is, maar het is in het begin dan ook lastig om te bepalen welke erectiepillen voor u het beste zijn.

Laten we als voorbeeld de Kamagra pil nemen. Deze pil bevat de werkzame stof Sildenafil. Er zijn meerdere erectiepillen van dit merk op de markt maar op dit moment zijn de pillen van Kamagra eenvoudig en goedkoop aan te komen. De pillen zorgen er voor dat u na het innemen van de pil en terwijl u wordt blootgesteld aan seksuele prikkels u een erectie kunt krijgen. Bij een seksuele prikkel wordt er stikstofmonoxide vrijgegeven wat er voor zorgt dat de cyclisch guanosinemonofosfaat een hogere productie krijgt. Sildenafil blokkeert het type 5 fosfodiestrase waardoor de vrijgekomen stikstofmonoxide beter hun werk kunnen doen. Afhankelijk van de dosering kan een Kamagra pil na 20 minuten tot een uur al werken, maar herinner wel: alleen bij seksuele prikkeling dus. U zult geen stijve penis krijgen als u niet opgewonden bent. Het is bekend dat de stof Sildenafil bij een zeer hoog percentage mannen zijn werk doet, dus ook bij mannen die last hebben van de gevolgen van behandeling tegen prostaatkanker.

Altijd als er informatie wordt gegeven over producten met sildenafil wordt er ook stilgestaan bij de gevolgen voor de partner van de gebruiker. Prostaatkanker komt vaak voor bij oudere mannen. Indien een patiënt van prostaatkanker zich gaat richten op het gebruik van erectiemiddelen om toch nog geslachtgemeenschap te kunnen hebben kan zijn partner zich op een bepaalde manier gestrest voelen omdat zij weet dat zij altijd beschikbaar zal moeten staan voor haar partner (aldus Ellen Laan in het tijdschrift voor seksuologie). Bij een oudere generatie, het is voor de jongere generatie onder ons niet zo goed voor te stellen, kan seks gezien worden als een huwelijkse plicht, en met deze ‘wonderpillen’ kan het dus een verkeerd gevoel opwekken bij de partner. Daarom wordt er eigenlijk altijd wel geadviseerd om de beslissing om erectiepillen te gaan gebruiken altijd te overleggen met de partner. Maar uiteraard kan het gebruik van sildenafil ook de relatie verbeteren. Een gezonde seksuele relatie is echt belangrijk voor een goede relatie (of een goed huwelijk) en het kan ook iets nieuws zijn, iets spannends, indien men er voor open staat, om sildenafil te gaan gebruiken.

Wat is de keuze op dit moment?

Er zijn verschillende pillen te verkrijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Kamagra 100mg , Kamagra Oral Jelly, Kamagra Bruis, Kamagra Chewable Sof en Kamagra Polo. Op een goede en duidelijke website zoals bestellen-kamagra.nl kunt u heel eenvoudig zien wat er in het assortiment te verkrijgen is en waarom een bepaalde pil geschikt zou zijn voor u. De meest gangbare pil is de Kamagra 100MG. Het is een pil die gemaakt wordt door farmaceut Ajanta Pharma in India. Deze tabletten zijn groen van kleur en u kunt controleren of de pil echt is doordat het logo van Kamagra gedrukt staat in de pil. Op deze betreffende website kunt u zien dat de bestelling die u wilt doen discreet naar u wordt toegestuurd dus daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Er zijn natuurlijk ook altijd mensen die niet houden van het slikken van pilletjes. Ook daarvoor heeft Kamagra het een en ander op de markt gebracht: Kamagra Bruis. Deze pillen hebben net zoals de Kamagra pillen sildenafil maar hebben een andere structuur en worden sneller opgenomen in het bloed waardoor ze dus ook sneller zullen werken. U kunt deze variant heel eenvoudig op laten lossen in een glas met water. Het maakt overigens niet uit of u alvorens u een van deze pillen neemt alcohol heeft gedronken. Alcohol heeft hier namelijk geen effect op. Wel geldt voor de bruistabletten ook dat u wel moet worden blootgesteld aan seksuele prikkels omdat het product anders niet zijn werk zal doen. U moet dus niet denken dat u meteen een stijve erectie krijgt als u de pil inneemt. De Kamagra bruistabletten kunnen al na een kwartier werken en zijn dus de ideale oplossing voor mannen die ‘last minute’ besluiten om geslachtsgemeenschap te hebben. Uiteraard is dit maar een indicatie en werkt ieder lichaam anders. Indien u op zoek bent naar een erectiepil die zo snel mogelijk werkt zou de Kamagra Oral Jelly ook een goede oplossing zijn. Deze pillen komen in verschillende smaakjes en worden ook sneller opgenomen in het lichaam dan de normale Kamagra 100MG. Voor al deze producten geldt natuurlijk wel dat er bijwerkingen kunnen optreden. Indien u wilt weten wat deze bijwerkingen precies zijn moet u de bijsluiters van het door u gekozen product goed doornemen.

Sildenafil, Tadalafil en Vardenafil: wat is het, waar koop je het, en hoe werkt het?

Het is gelukkig geen taboe meer tegenwoordig. Er wordt vandaag de daag uitvoerig gepraat over erectiestoornissen en over de eventuele behandelingen die er zijn om deze problemen te verhelpen. Indien mannen last hebben van erectiestoornissen kan dit natuurlijk veel verschillende redenen hebben. Over het algemeen worden deze oorzaken ingedeeld in psychische en fysieke oorzaken. Bij een psychische oorzaak kan je bijvoorbeeld denken aan trauma’s die iemand heeft opgelopen waardoor er tijdens geslachtsgemeenschap te veel negatieve spanning en stress ontstaat dat de betreffende persoon geen erectie kan krijgen. Fysieke oorzaken lopen erg uiteen. Het kan zijn dat mannen worden geboren met een afwijking in de penis waardoor het niet mogelijk is om een erectie te krijgen. Maar er zijn ook veel andere oorzaken zoals ouderdom, ongezond leven en ziektes zoals diabetes en prostaatkanker. Met name het ongezond leven kan heel eenvoudig worden verholpen door simpelweg gezonder te gaan leven. Echter is het niet altijd zo dat iemand die jarenlang ongezond heeft geleefd opeens weer een goede erectie kan krijgen als hij gezond gaat leven, maar het is zeker een stap in de goede richting. Daarnaast is prostaatkanker een ziekte die steeds vaker voorkomt (ook in Nederland). Mannen die lijden aan prostaatkanker hebben een grote kans op het krijgen van erectieproblemen nadat zij zijn behandeld voor deze ziekte . Het is namelijk niet zo dat de ziekte op zich er voor zorgt dat een man geen erectie meer kan krijgen, maar het is de behandeling die de man krijgt om de ziekte te laten verdwijnen die er voor kan zorgen dat het prostaat zodanig wordt aangetast dat het niet meer mogelijk is om een erectie te krijgen. En dat hoeft niet altijd meteen zichtbaar te zijn. Bij sommige ingrepen gebeurt dit al direct na de ingreep en bij andere ingrepen is dat pas duidelijk na een paar weken of zelfs een paar jaar. Indien de erectieproblemen echt zijn vastgesteld en de betreffende persoon ook kan accepteren dat er een probleem is kan er pas worden gekeken naar een oplossing. En oplossingen zijn er genoeg. In dit artikel zal ik alleen de oplossingen bespreken op het gebied van erectiepillen met de werkzame stofjes Sildenafil, Tadalafil, en Vardenafil. Uiteraard zijn er ook andere ingrijpende opties zoals operaties.

Sildenafil

Heel eenvoudig gezegd is het zo dat Sildenafil sommige bloedvaten vergroot. Dit zorgt er voor dat het bloed beter kan doorstromen. Het is dus een ideale manier op erectieproblemen op te lossen. Sildenafil wordt dan ook veelvuldig gebruikt als erectiemiddel maar ook wordt het gebruikt bij patiënten met die ziekte van Raynaud en soms bij pulmonale arteriële hypertensie. Indien met Sildenafil gebruikt en deze persoon wordt blootgesteld aan seksuele prikkels kan het middel na 30 minuten tot een uur beginnen te werken. Na ongeveer 4 uur merkt u dat het tablet is uitgewerkt. Het wordt aangeraden om het tablet met een glas water in te nemen en bovendien is het niet verstandig om meer dan 1 keer per dag gebruik te maken van sildenafil. Indien u hartklachten heeft wordt het u afgeraden om sildenafil te gebruiken. Een bekend en betrouwbaar merk voor sildenafil is Kamagra. Kamagra maakt in opdracht van farmaceut Ajanta Pharma deze pillen. Hierbij hebben mannen geen doktersrecept nodig. Het medicijn is heel eenvoudig online te bestellen in verschillende webshops.

Tadalafil

Ook Tadalafil zorgt er voor dat bloedvaten worden verwijdt. Niet alleen wordt Tadalafil gebruikt bij erectieproblemen maar ook bij mannen met een vergroot prostaat of bij mannen met een pulmonale arteriële hypertensie. Tadalafil is sinds 2002 internationaal op de markt verschenen en is onder andere verkrijgbaar onder de naam Cialis en Adcirca. Tadalafil is ontwikkeld door Lilly ICOS, wat een joint venture is van ICOS Corporation en Eli Lilly and Company. In het rijtje van de erectiepillen was Tadalafil het derde middel dat legaal op de markt verscheen. Indien u kiest voor Tadalafil heeft u waarschijnlijk aan 10 mg al wel genoeg. Dit is de dosering die u wordt aangeraden. Uiteraard is het mogelijk dat het voor u beter is om wat meer of wat minder te pakken, maar kijk hier wel altijd mee uit. In tegenstelling tot de andere twee producten kan Tadalafil aanzienlijk langer werken, maar dit is niet voor iedereen even belangrijk en noodzakelijk! Er zijn uiteraard ook bijwerkingen, net zoals dit bij ieder medicijn het geval is. De meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn en maag-, en darmklachten, maar dit geld ook voor de andere twee pillen.

Vardenafil

Vardenafil is de werkzame stof die we kennen in medicijnen als Levitra. Het heeft een snelle en lange werking. Net als verschillende Kamagra pillen heeft Levitra niet lang nodig om te werken en dus kunt u dit al een half uurtje of twintig minuten alvorens u geslachtsgemeenschap wilt hebben innemen. Ook Vardenafil heeft bepaalde bijwerkingen net zoals de bovengenoemde twee stoffen.

Uiteindelijk lijken de bovengenoemde drie werkzame stofjes heel erg veel op elkaar. Wellicht is het een kwestie van uitproberen welke pil voor u het beste werkt. Alle drie de zojuist genoemde pillen zijn online te verkrijgen. Er zijn ook varianten op de markt die je alleen met een doktersrecept kunt krijgen, maar de prijzen die je dan betaalt liggen een stuk hoger. Wel is het altijd verstandig om alvorens u deze pillen gaat gebruiken goed de bijsluiter te lezen over de eventuele bijwerkingen en in combinatie met welke andere medicijnen u dit medicijn wel of niet mag innemen.

Het gebruiken van erectiemiddelen is gelukkig geen taboe meer. Met name mensen die psychische en fysieke oorzaken hebben voor hun erectieproblemen zijn erg blij met deze vooruitgang. Zeker als iemand net uit het traject komt voor de behandeling van prostaatkanker is het goed om te weten dat er middelen zijn die kunnen werken zonder dat de betreffende persoon hiervoor weer onder het mes moet. Deze opties zijn er natuurlijk altijd nog wel maar, maar indien het mogelijk is om de erectieproblemen aan te pakken zonder dat hierbij een operatie nodig is, is dat natuurlijk altijd fijner. Toch moet u de stap om erectiemiddelen te gaan gebruiken niet onderschatten. Want hoewel het de meest simpele en goedkope manier is om uw erectiestoornis te lijf te gaan, valt het veel mensen toch zwaar om hier eenmaal aan te beginnen. Dit geldt zelfs ook voor de partner van de betreffende persoon. Het is daarom altijd verstandig om hier samen over te praten en samen te kijken of deze oplossing voor jullie twee de ideale oplossing is. Soms is het voor mannen goed om met andere mannen te praten over dit soort problemen. Daar zijn tegenwoordig veel verschillende fora voor. Hier kunnen mannen hun ervaringen, angsten en vragen delen met anderen.