Wij leveren in Nederland & Belgie

 
bestellen kamagra logo
betalen

Kamagra prijzen vergelijken

kamagra-aanbieding
kamagra-kopen
kamagra-en-kamagra-jelly
kamagra-en-sildenafil

Vergelijk de prijzen van kamagra hier

De prijzen verschillen enorm van mekaar, Nederland is een van de goedkoopste landen waar je Kamagra kunt kopen. De prijzen van Kamagra varieren van 2 euro per stuk tot soms wel 10 euro. Afhankelijk van de hoeveelheid die u besteld kunt u veel voordeel opdoen. Bekijk echter wel goed of de Kamagra pillen origineel zijn, de 100 mg kamagra pil van Ajanta pharma. u kunt dit herkennen aan de groene kleur van de pillen, maar ook aan het hologram op de verpakking. Wanneer u de pil doormidden breekt moet er een laagje van het omhulsel af te halen zijn, een dikke laag graan (het omhulsel) kunt er er dan makkelijk af pellen.

Ook kunt u aan de bittere smaak proeven of u daadwerkelijk sildenafil citraat heeft gekocht. Als u twijfelt dan is het beter om de pillen niet te kopen.

 Gemiddelde kamagra prijzen in Nederland VS de prijzen van Bestellen-Kamagra.nl!

KAMAGRA 100 mg tabletten:

4 stuks – 1 strip – € 10 – bij ons slechts € 7,25
20 stuks – 5 strips – € 60 – bij ons slechts € 34,50 + 1 strip gratis
40 stuks – 10 strips – € 100 – bij ons slechts € 67,50 + 2 strips gratis
80 stuks – 20 strips – € 125 – bij ons slechts € 98,25 + 2 strips gratis
100 stuks – 25 strips – € 175 – bij ons slechts € 125,00 + 2 strips gratis
200 stuks – 50 strips – € 300 – bij ons slechts € 250,00 + 5 strips gratis
400 stuks – 100 strips – € 550 – bij ons slechts € 450,00 + 5 strips gratis
 

KAMAGRA jelly (vloeibare Kamargra)

7 stuks – 1 pack – € 30,00 – bij ons slechts € 19,20
14 stuks – 2 pack – € 57,00 – bij ons slechts € 38,85
21 stuks – 3 pack – € 75,00 – bij ons slechts € 52,25
28 stuks – 4 pack – € 100,95 – bij ons slechts € 66,95
35 stuks – 5 pack – € 120,00 – bij ons slechts € 82,25
 

Let op dit zijn gemiddelde prijzen, prijzen zijn vaak afhankelijk van de afstand die de koerier moet afleggen of wanneer deze per internet besteld worden, wat de verzendkosten zijn. Ook worden soms creditcard kosten in rekening gebracht. De Kamagra 100mg pil is de meest verkochte pil. De Kamagra Jelly of ook wel de vloeibare kamagra genoemd heeft de meest uiteenlopende prijzen.

Ook voor de prijzen van Kamagra Jelly of de vloeibare kamagra verschillen de prijzen enorm. De Kamagra Gel prijzen zijn wel een stuk duurder dan de pillen. Dit komt vooral omdat er meer gewicht in zit. Het transport is ook duurder omdat de Kamagra vloeibare producten veel meer wegen. De prijzen varieren van 3 euro per sachet tot wel 10 euro per stuk. Veel mensen gebruiken de Kamagra Gel of vloeibare kamagra omdat zij het slikken van pillen liever niet doen, deze groep gebruikers krijgt vaak de kamagra 100 mg pil niet weg. Kamagra Gel werkt sneller dan de kamagra pillen, dit komt omdat het sneller in het bloed opgenomen wordt.

  • prijzen kamagra in Nederland en belgie verschillen per gebied.
  • goedkoop kamagra kopen
  • vergelijk kamagra prijzen voordat u deze koopt
  • goedkoopste kamagra let goed op of u de originele krijgt

    goedkoop kamagra kopen

Goedkoop kamagra kopen dat kan online of bij een koerier. Het is afhankelijk van de hoeveelheid die u besteld. Snel bezorgen kan ook, hier zijn dan vaak meer kosten aan verbonden. Om goedkoop kamagra te kopen is het verstandig goed te ondezoeken te doen of u de orignele kamaga koopt.

Vergelijk kamagra prijzen

Voordat u koopt. Ga niet van de goedkoopste Kamagra uit, maar bekijk eerst of u de originele krijgt. Vaak is goedkoop duurkoop en krijgt u toch namaak pillen thuisgestuurd. Besteld u via een koerier dan kunt u eerst de producten bekijken en aan de hand van de echtheids kenmerken beslissen of u wel of niet koopt.

Goedkoopste kamagra

De goedkoopste Kamagra kunt u uit India kopen. De prijzen zijn enorm laag omdat het niet verboden is om in India generics te produceren. Generics zijn dezelde medicijnen maar dan zonder de merknaam. Men mag dus in India het product gewoon namaken. Hierdoor zijn de prijzen ook veel goedkoper dan wanneer u de dure producten koopt die u gewend bent. Goedkoopste Kamagra besteld u dus uit India. Het probleem is alleen dat u vaak niet de producten thuis bezorgd krijgt, ze raken vaak verloren in de post, en bent u uw bestelling kwijt. Overigens worden er veel meer producten uit India besteld dan alleen erectie producten. u moet hierbij denken aan heel veel “Generics” medicijnen zoals antibiotica, slaap middelen, etc.