Wij leveren in Nederland & Belgie

 
bestellen kamagra logo
betalen

Bijsluiter Apcalis

kamagra-aanbieding
kamagra-kopen
kamagra-en-kamagra-jelly
kamagra-en-sildenafil

BIJSLUITER APCALIS & BIJWERKINGEN APCALIS

Bij kamagra kunnen, bij een zeer kleine groep van de gebruikers, bijwerkingen optreden. Meestal zijn deze in vrij matige vorm aanwezig. Uit recent onderzoek naar de bijwerkingen van kamagra is gebleken dat de meest voorkomende bijwerkingen van kamagra zijn: hoofdpijn, blozen en in mindere maten komen ook: duizeligheid, een verstopte neus, versnelde hartslag en een ontregelde stoelgang voor. In zeer uitzonderelijke gevallen treden bijwerkingen bij kamagra op als een verminderd gezichtsvermogen.

Wanneer u na het gebruikt van kamagra een erectie heeft die langer aanhoud dan 7 uur dan dient u direct een huisarts te raadplegen, ook wanneer u een drukkend of pijnlijk gevoel op de borst ervaart tijdens of na het vrijen is het niet aan te raden nitraten te gebruiken en adviseren wij u dringend contact op te nemen met een dokter.

Bijwerkingen van kamagra uit studies

Bij maximaal 2% van de testpersonen die tijdens deze studie kamagra hebben genomen traden de volgende bijwerkingen op:

  • Last van het zenuwstelsel en de zintuigen: duizeligheid 2% (1%).
  • Last van de longen: benauwdheid in de neus 4% (2%).
  • Last van de darmen: diarree 3% (1%).

Wij verzekeren u dat de stof sidenafil, de werkzamestof in kamagra, geen kwaad kan en kamagra bijwerkingen vrijwel nooit voorkomen bij 98% van de kamagra gebruikers.

Wat is de originele Kamagra?

Tegenwoordig kunt u Kamagra bestellen op veel verschillende plaatsen, bijvoorbeeld bij de sexshop, op marktplaats of via webshops. Ook kunt u uw huisarts raadplegen en het medicijn vervolgens bij de apotheek afhalen. Wanneer u goedkope Kamagra via bepaalde webshops bestelt of koopt hoeft dit echter niet te betekenen dat het nep Kamagra is in plaats van originele Kamagra. Toch word aangeraden altijd de betrouwbaarheid van het medicijn te controleren en dus te kijken naar de desbetreffende aanbieder/webshop. Er is namelijk nep Kamagra op de markt, dus behoed uzelf voor een aankoop van niet originele Kamagra. Ook hier geldt de gouden regel: goedkoop is duurkoop. Wanneer het product erg goedkoop is, dan heeft u niet te maken met originele Kamagra, zal het medicijn niet werken en bent u alsnog uw geld kwijt. Wanneer u besluit om voor de beste ‘Kamagra-deal’ te gaan, de goedkoopste Kamagra, dan is het verstandig om het product in grotere hoeveelheden te bestellen. Op deze manier bespaart u niet alleen veel geld, maar heeft u ook een hele lange tijd plezier van dit product zonder er naar om te kijken.

Hoe weet u of u te maken heeft met originele Kamagra?

Originele Kamagra dient aan de volgende voorwaarden te voldoen. Wanneer de pillen blauw van kleur zijn heeft u te maken met oude pillen aangezien de kleur van originele Kamagra groen moet zijn. Ook moet de Kamagra-strip voorzien zijn van een zogenaamd productienummer, achterop de strip. Wanneer u dit nummer niet kunt vinden heeft u sowieso te maken met een nepproduct. Verder horen de pillen van originele Kamagra hard te zijn en zeker niet zacht. Ook is de smaak van originele Kamagra bitter en kan u er zeker van zijn dat u te maken heeft met een nepproduct wanneer dit niet het geval is. Een originele Kamagra pil is bovendien voorzien van een filmlaag (wat u kunt testen door de pil door midden te breken) terwijl nep Kamagra is geverfd. Als laatste kunt u controleren of er op de achterzijde, in het midden van de Kamagra strip, een hologram over de gehele  breedte is aangebracht. In de hologram staat de naam en logo van het farmaceutische bedrijf Ajanta Pharma, de fabrikant van de originele Kamagra. Wanneer u bovenstaande ‘echtheidskenmerken’ voor Kamagra controleert kan u er in principe vanuit gaan dat u te maken heeft met originele Kamagra.