Wij leveren uitsluitend in Nederland!

bestellen kamagra logo
betalen

Enkele tips om originele echte Kamagra te herkennen

kamagra-aanbieding
kamagra-kopen
kamagra-en-kamagra-jelly
kamagra-en-sildenafil
echte neppe kamagra

Het kan soms vervelend zijn dat wanneer u opzoek bent naar Kamagra op het internet, u er niet zeker van kunt zijn dat u te maken hebt met het originele product. Het is hierbij van belang dat u de originele Kamagra kunt herkennen aan de hand van verschillende kenmerken. Hier volgen een aantal tips.

Kamagra prijzen

Ten eerste is het belangrijk dat u niet direct bang bent ‘nep’ Kamagra te bestellen wanneer u met lage prijzen te maken heeft. Het voordeel van originele Kamagra is namelijk dat wij dit product voor een lage prijs kunnen aanbieden in vergelijking met bijvoorbeeld de blauwe erectiepil. Dit zegt niets over de kwaliteit, deze is namelijk uitstekend. Laat u dan ook niet afschrikken door onze verbluffend goede prijzen. Wel kan het een signaal zijn wanneer de Kamagra buitengewoon laag geprijsd is in vergelijking met andere sites. Er is een gemiddelde prijs waar veel sites zich aan houden. Kijk dus altijd even verder wanneer u twijfelt. Vergelijken kan nooit kwaad!

Wel is het belangrijk dat u er rekening mee houdt dat er helaas ook ‘nep’ Kamagra in omloop is. De werking hiervan kunnen wij geenszins garanderen. Het is dus zeker goed om scherp te zijn wanneer u iets op het internet besteld. Het zou zonde zijn om een bijzondere ervaring te verpesten, door een nep product.

Kamagra verpakking

Kamagra is ten eerste groen van kleur. Vroeger waren deze echter blauw en wanneer u dan ook blauwe Kamagra pillen geleverd krijgt dan heeft u te maken met een verouderd middel. Daarnaast is het belangrijk dat de strips waar de pillen in verpakt zijn, een productienummer bezitten. Deze zijn vermeld op de achterzijde van de verpakking. Hier kunt u ook de datum vinden waarop de werking van het middel niet meer te te garanderen is. Verder is ook de rode productie streep kenmerkend voor het middel en de strip waarin de originele Kamagra verkrijgbaar is. Daarnaast zijn andere kenmerken, bijvoorbeeld de structuur van de pil, die hard hoort te zijn. Het hologram dat zichtbaar is op de achterzijde en waar het logo van de Kamagra-fabrikant Ajanta Pharma op te zien is.

Originele kamagra

Tot slot zal de originele Kamagra iets wat bitter smaken wanneer u deze inneemt en zal er een film laag zichtbaar zijn wanneer u de pil doorbreekt terwijl nep Kamagra geverfd is. Voor expert is dit een duidelijk verschil met een nep en een echt middel.

Kortom, er zijn genoeg manieren waarop u erachter kunt komen of het middel wel echt is. Het is goed om voorzichtig te zijn, maar laat het u er niet van weerhouden het middel te proberen! Voor weinig geld bent u misschien wel van uw probleem af!