Pre-Sale Support of Klanten Support of tussen 9.00 en 17.00 uur+31 (0)6 25283767

Erectieproblemen zijn die te fixen?

Erectieproblemen zijn die te fixen?

Afhankelijk van de oorzaak is er een plan van aanpak voor uw ereciteprobleem!

Erectieproblemen worden veroorzaakt door de meest verschillende redenen. Wilt u van uw erectieprobleem af dan is de vraag wat uw probleem veroorzaakt de eerste die u uzelf zou moeten stellen of die een arts zich zal stellen. Zijn er psychische of stress klachten in de vorm van gedachten of emotionele gronden? Is er iets mis met uw lichaam? Hoe oud bent u of hoe gezond? Bent u obese?

We geven u in dit blog inzichten in de meest voorkomende oorzaken van erectieproblemen. Voor elke oorzaak dragen we natuurlijk ook een passende oplossing aan, anders zou het nogal een nutteloos blog zijn natuurlijk.

We kunnen naar problemen kijken maar wat maakt nu precies dat een penis in erectie toestand beland?

Hoe krijg je een stijve pik?

Een erectie krijgen is een complexe bedoeling voor het lichaam, er is een samenwerking tussen bloedvaten, zenuwen, spieren en zwellichamen in de penis en natuurlijk de hormonale huishouding. De mate van zin ook wel bekent als libido hangt af van de hormonale huishouding. Het hormoon testosteron heeft een zekere spiegel in het lichaam, wanneer er prikkeling is op seksueel vlak dan maakt het lichaam deze spiegel hoger en word er een impuls naar de zenuwen gestuurd dat dit level hoger geworden is. Als reactie zal uw hart sneller gaan pompen met het gevolg dat er meer bloed naar de penis word gepompt. Als reactie op de hoge testosteron spiegel gaat uw lichaam het enzym pde5 aanmaken, deze ontspant de spierwanden in de penis en hier kan dan dus bloed inlopen. Doordat de bloedvaten in de penis vollopen worden de afvloeiende vaten die hiernaast zitten tijdelijk afgeklemd en kan het bloed niet weg lopen. Een erectie is het gevolg. Een penis die in erectie toestand verkeerd bevat soms tot wel 9 x meer bloed dan de normale 'slappe' penis doet.

Wanneer er een disfunctie in één of meer van de bovengenoemde processen in het lichaam is dan:

 • uw penis krijgt geen erectie.
 • uw penis word deels hard, niet hard genoeg voor gemeenschap.
 • het bloed verlaat uw penis tijdens penetratie.

Wat kunnen de oorzaken zijn?

 • Hormonale erectieproblemen.
 • Onvoldoende seksuele prikkeling.
 • Zenuwschade erectieproblemen.
 • Bloedvaten erectieproblemen.

Natuurlijk zijn er ook externe factoren die uw prestaties kunnen beïnvloeden. Denkt u hierbij aan alcohol gebruik, drugs gebruik, medicijn gebruik, een lelijke vrouw die haar basis opleiding masterberen niet heeft afgerond met een voldoende. Maar ook kunnen er afwijkingen aan de penis zijn die pijnlijk zijn en waardoor gemeenschap hebben niet prettig voelt en een erectie uitblijft of weg ebt.

Uw erectieprobleem opgelost

We gaan nu erectieprobleem voor probleem wat nader bekijken en u voorzien van degelijk advies hoe u dit dan kunt oplossen.

1) Kennis van zaken

Om nauwkeurig te weten wat uw probleem exact inhoud is het aan te raden dagelijks een boekje bij te houden waarin u omschrijft waar u die dag tegenaan gelopen bent. Het is erg handig voor een arts om de zaken die u heeft vastgesteld gedurende een periode op een rij gepresenteerd te krijgen. Op basis van uw bevindingen kan er gemakkelijk een plan van aanpak worden gemaakt waarmee u erectieproblemen kunnen worden aangepakt. Ook maakt een boekje het gesprek bij uw arts een stuk makkelijker. Het is niet gemakkelijk tegen een vreemde te vertellen of uw erectie probleem. Wanneer u ze een boekje kunt laten lezen hebben ze alle informatie die noodzakelijk is zonder dat u een lastig gesprek hoeft aan te gaan. U weet op deze manier ook zeker dat u alles meld en voorkomt dat u zich in de auto onderweg naar huis ineens herinnert dat u door de stress iets bent vergeten te zeggen.

Maar wat moet ik allemaal opschrijven in dat boekje dan?

Nou we zetten wat voorbeelden op een rij:

 • Hoelang heeft u de erectieproblemen al?
 • hoe functioneel is uw penis precies? Word deze wel iets groter of niets? Kunt u gemeenschap hebben?
 • Heeft u altijd al erectieproblemen gehad of zijn deze ineens komen opzetten? Heeft u de problemen met het verkrijgen van een erectie altijd of alleen met gemeenschap/penetratie?
 • Doet het pijn?
 • Krijgt u een andere vorm penis tijdens een erectie? (de zogenaamde gogo gadget penis)
 • Ervaart u voldoende prikkeling en stimulans tijdens de daad, visueel of qua prikkeling door uw partner?
 • Heeft u last van een odol/ochtend erectie?
 • Hoe is het gesteld met uw libido?
 • Hoelang duurt het gemiddeld voordat u een ejaculatie heeft en hoevaak komt dit voor?
 • Welke geneesmiddelen gebruikt u zoal?
 • Denkt u zelf een reden te weten voor uw erectieprobleem?


Psychische problemen als oorzaak

Als de oorzaak van uw erectieprobleem psychisch is dan zal uw arts vrij snel overgaan tot het verstrekken van een erectiemiddel. Ook kan het dat het voorstel word gedaan een psycholoog te bezoeken of het telefoonnummer van Goedele Liekens te zien bemachtigen.

Seks mind set

Een therapeut kan gemakkelijk inhaken op problemen die worden veroorzaakt door gedachten of emoties. Deze zitten in feiten uw erectie in de weg. Door middel van bepaalde oefeningen kunt u zich beter leren ontspannen en uw gedachten op iets anders leren focussen dan uw probleem. Hierdoor kunt u seks weer als iets prettigs en liefdevol gaan ervaren. U leert zo langzaamaan intimiteit niet als iets onprettig te zien en er zal weer een verlangen gaan ontstaan door de positieve ervaringen. Uw seks mind set word als ware gereset.

Lichamelijke problemen als oorzaak

Er zijn diverse lichamelijke oorzaken, de behandel methoden zijn o.a.:

• Geneesmiddelen: Uw huisarts kan u zogenoemde Kamagra, sildenafil of tadalafil geneesmiddelen voorschrijven, deze zullen uw erectieprobleem direct verhelpen als sneeuw voor de zon! De kernmerken voor deze middelen zijn dan Kamagra & Sildenafil ongeveer 4,5 uur zullen werken en dat tadalafil een werking zal hebben van 36 uur. Tevens zijn er stimulatoren, deze dient u in de penis te injecteren, een voorbeeld is Caverject ook wel zijn er middelen die via de plasbuis worden toegediend.

1 Racties

  • Avatar
   boris halle
   jan 5, 2017

   Geef mij maar gewoon kamagra!

Post een reactie

* Naam:
* E-mail: (Niet Gepubliceerd)
* Commentaar:
Neem code over