Pre-Sale Support of Klanten Support of tussen 9.00 en 17.00 uur+31 (0)6 25283767

Waar word kamagra van gemaakt?

Waar word kamagra van gemaakt?

Kamagra is een generieke uitvoering van het in de jaren 2000 bekend geraakte middel Viagra. Kamagra is erg populair onder Nederlandse & Belgische mannen. Kamagra word zowel genomen bij impotentie klachten als door mannen die een actiever en langduriger seksuele beleving willen behalen. Maar waar is Kamagra nu precies van gemaakt? Welke stoffen zijn er allemaal aanwezig in een Originele Kamagra tablet van 100 mg. We zullen u in dit artikel inzicht geven in het wonderlijke erectiemiddel dat kamagra heet.

Wees verstandig met uw gezondheid

Met name in de party scene en parenclub wereld word er nogal regelmatig een middel genomen zonder dat er bekent is, wat er nu precies genomen word. Ook in de erectiemiddelen wereld zien we helaas steeds vaker dat mensen erectiemiddelen bestellen zonder dat ze de inhoud exact kennen. Het resultaat van kamagra is in de regel wel bekent, dit is een erecte penis die 4 tot 6 uur aanhoud, maar wat maakt nou precies dat dit gebeurd?

Met name omdat elk lichaam anders is en dus elk lichaam ook anders reageert op stoffen die genomen worden is het handig om te weten wat er precies aan bestanddelen in kamagra aanwezig is.

Kamagra ingrediënten op een rij

We adviseren overal in onze website dat u voor dat u een erectiemiddel gebruikt altijd eerst de bijsluiter goed moet lezen. Daarnaast is het handig om te weten uit welke bestanddelen kamagra is gemaakt, deze tonen we u op een rij:

De erectie veroorzaker:

  • 100 mg sildenafil per dosering

De kern van de rectiepil:

  • Microkristallijne cellulose
  • calciumwaterstoffosfaat zonder water
  • Natriumcroscarmellose
  • Magnesiumstearaat

De buitenkant van kamagra:

  • Hypromellose
  • Aluminiumlak (E 132)
  • Titaandioxide (E 171)
  • Lactose
  • Triacetine

De actieve stof die een erectie veroorzaakt in Kamagra noemen we sidenafil. De stof sildenafil zorgt ervoor dat de spierwanden van de bloedvaten in de penis, die normaal strak gespannen staan, zich kunnen ontspannen. Het gevolg hiervan is een toename in de bloedtoevoer naar de penis en daar het gevolg van is een stijve pik ook wel erectie genoemd. De rest van de ingrediënten zijn met name aanwezig als bindmiddel of om de houdbaarheid te garanderen.

Kan ik tegen Kamagra?

Voor elk mens geldt een andere reactie op het middel Sildenafil in Kamagra. Wanneer je gezond bent en geen bijzondere klachten hebt dan kun je in principe er vanuit gaan dat kamagra gebruik geen problemen met zich mee zal brengen. Hooguit wat lichte bijwerkingen, de dosis wat verlagen een volgend gebruik is dan het beste advies. Heeft u met regelmaat allergische reacties op medicatie of voeding/melk dan is het te adviseren dat u de huisarts eerst raad vraagt voor u kamagra gaat gebruiken. Ook wanneer u last van hart of bloedvaten heeft dient u overleg te hebben met u arts voor u maar nadenkt over kamagra!

Kamagra de tijdelijke oplossing

In 72% van de gevallen van impotentie klachten of erectieproblemen is er sprake van psychische gronden, in deze gevallen werkt kamagra altijd 100%! U hoeft zich niet langer zorgen te maken over het disfunctioneren van uw penis. Vaak zien we na verloop van tijd dat u weer dermate zelfvertrouwen heeft gekregen door kamagra gebruik en bewijs gezien dat er niks met uw lichaam is dat u weer zonder kamagra kunt presteren. De meest gebruikte kamagra is kamagra 100mg en kamagra jelly.