Pre-Sale Support of Klanten Support of tussen 9.00 en 17.00 uur+31 (0)6 25283767

Levering & Verzending

Verzendkosten en hoe wordt uw bestelling verzonden?

Discretie, snelheid gemak staan bij bestellen-kamagra.nl voorop, ook als het gaat om de verzendmethodes voor uw erectiemiddelen uit de webshop.

De verzendkosten € 0,- in Nederland.

Uw order word na ontvangst van uw betalign verzonden

Brievenbuspost

Omdat we de enige webshop zijn in Nederland die originele Kamagra verkoopt en graag u als klant willen hebben proberen we het zo aantrekkelijk mogelijk voor u te maken. Daarom rekening we geen verzendkosten! We versturen zoveel mogelijk in stevige luchtkussen enveloppen. Een groot voordeel hiervan is dat u niet hoeft thuis te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

PostNL Pakjegemak

Met pakjgemak van PostNL haalt u uw bestelling af waar en wanneer u wilt! Op ruim 2600 afhaalpunten kunt u uw bestelling afhalen op een moment dat u schikt! Pakjegemak verzendingen worden uitermate discreet verpakt door ons inpak team. Voor bestellingen beneden de € 50 rekenen wij € 6,96 verzendkosten + € 3,50 materiaal en inpakkosten, u betaald dan dus totaal € 10,45 voor een Pakjegemak verzending. Besteld u boven de € 50 dan betaald u slechts € 6,95 voor een pakjegemak zending.

Discreet
Uw bestelling wordt altijd in een blanco neutrale enveloppe of pakket verzonden met normale frankering. Op het pakket of envelop staat alleen uw naam en adres gegevens. Er staan dus geen logo's of stempels op het pakket waar aan er gezien kan worden wat de inhoud van het pakket of envelop is.

Afleveren op een ander adres.
U heeft de mogelijk een ander aflever-adres uw bestelling af te laten leveren.

Zendingen buiten Nederland.
Voor zendingen buiten Nederland rekenen we dezelfde tarieven als voor binnenlandse zendingen. Dus voor gewone brievenbuspost betaald u niets en voor aangetekende verzendingen wordt € 6,95 berekend.