Pre-Sale Support of Klanten Support of tussen 9.00 en 17.00 uur+31 (0)6 25283767

Kamagra Polo zijn de nieuwe zuig-kauw tabletten en in verschillende smaken verkrijgbaar.

Toont 1 - 4 van 4 items
 • Kamagra Polo

  Kamagra Polo 1 strip à 4 stuks

  1 strip Kamagra polo met 4 zuigtabletten met Strawberry & Citroen of Pineapple & Mint smaak.

  € 11,95

 • Kamagra Polo

  Kamagra Polo 2 strips à 4 stuks

  2 strips Kamagra polo met elk 4 zuigtabletten met Strawberry & Citroen of Pineapple & Mint smaak.

  € 22,95

 • Kamagra Polo

  Kamagra Polo 5 strips à 4 stuks

  5 strips Kamagra polo met elk 4 zuigtabletten met Strawberry & Citroen of Pineapple & Mint smaak.

  € 47,95

 • Kamagra Polo

  Kamagra Polo 10 strips à 4 stuks

  10 strips Kamagra polo met elk 4 zuigtabletten met Strawberry & Citroen of Pineapple & Mint smaak.

  € 76,95

Kamagra polo is een zuigtablet erectiepil.

Wanneer u op onze website kijkt en door de kamagra producten heen gaat dan zult u opmerken dat er een behoorlijk variërend aanbod is in kamagra soorten. Wanneer u denkt dat kamagra alleen te kopen is in een groene 100mg tablet dan heeft u het mooi mis, er zijn talloze toepassing vormen Kamagra te vinden. Zo is er ook de kamagra polo zuigtablet. Een heerlijke zuigtablet met een verrassende lekkere mint, citroen, aardbei of ananas smaak!

Kamagra polo bevat net als zijn groene broertje 100mg van de actieve stof sildenafil citraat. Deze stof is werkzaam direct na inname en kun je ongeveer beginnen te voelen na tien minuten. Rond deze tijd zal de erectie dan ook al optreden. Het wordt dan ook ten zeerste aangeraden om de Kamagra Polo kort voordat er seksuele activiteit plaatsvindt in te nemen! De effecten blijven werkzaam van ongeveer vier tot zes uur.

Kamagra polo heeft een spectaculaire vormgeving, word geleverd in diverse prachtige kleuren en heeft ook nog eens een zoet frisse smaak.

Hierdoor lijkt de erectiepil innemen meer op het eten van een snoepje! Voorkomt u wel dat de erectiepil ook daadwerkelijk als een snoepje word gegeten en houdt u hem ver van mensen onder de 18 jaar! Wanneer je jonger bent dan 18 jaar is het verboden kamagra te nemen, dit kan ernstige gevolgen voor je gezondheid hebben. Ben je ouder dan 18 jaar raadpleeg dan altijd eerst aandachtig de bijsluiter voordat je het middel neemt.

De bijwerkingen van kamagra polo zijn identiek aan alle andere erectiepillen waarin sildenafil zit verwerkt. U begrijpt dat wanneer er steeds word gesproken over dat het generieke middel kamagra een identieke werking heeft aan de blauwe merkvariant dat ook de bijwerkingen hetzelfde zullen zijn.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt slecht 2% van alle kamagra gebruikers last te hebben van bijwerkingen in mindere of meerdere mate. Over het algemeen zijn deze licht van vorm en wegen de nadelen van kamagra niet op tegen de voordelen van het middel.

Wanneer je bekent bent met allergische reacties op suiker of lactose of wanneer er hartkwalen, nier of lever falen bij u hebben opgetreden of u zelfs een TIA, hersenbloeding of hartinfarct hebt gehad dan dient u altijd uw arts te raadplegen voordat u kamagra gaat gebruiken en dit strikt in overleg met een arts te doen!

De maximale dosering van kamagra is 100mg per dag, dit is 1 tablet. Wanneer u meer gaat innemen dan kunnen ernstige spierpijn en oververmoeidheid optreden. Neem nooit risico’s met uw gezondheid en beperkt de inname dus maximaal tot de maximale dosering per dag.