Pre-Sale Support of Klanten Support of tussen 9.00 en 17.00 uur+31 (0)6 25283767

Tadalafil apcalis sx bevat 20mg tadaladil en werkt 36 uur

Toont 1 - 3 van 3 items
 • tadalafil  20mg weekendpil 1 strip

  Tadalafil 20mg weekendpil 1 strip

  De originele van Ajanta Pharma 1 strip  Tadalafil weekeind pil met 2 tabletten

  € 9,95

 • tadalafil   20mg weekendpil 5 strippen

  Tadalafil 20mg weekendpil 5 strippen

  5 strips Tadalafil met 2 tabletten

  € 36,95

 • tadalafil 20mg weekendpil 10 strippen

  Tadalafil 20mg weekendpil 10 strippen

  Tadalafil weekeindpil is een kwaliteits product van Ajanta Pharma, de producent van o.a. kamagra

  € 72,95

Last van erectiestoornissen? Neem de weekeindpil!

Veel mannen op leeftijd merken dat geslachtsgemeenschap soms moeilijker is. Dit is heel normaal. Het erectievermogen neemt naar mate de leeftijd af. De een merkt hier al iets van rond zijn zestigste levensjaar, terwijl de ander zorgeloos kan vrijen tot zijn tachtigste. Gelukkig maakt het tegenwoordig niet meer uit op welke leeftijd je kan vrijen. Door middel van medicijnen hoeft de man zich niet meer zorgen te maken over erectiestoornissen. Er zijn verschillende soorten medicijnen.

De meeste mensen zijn bekend met De blauwe sildenafil. Er zijn echter ook vele andere medicijnen die de man helpen zijn penis stijf te houden. Voor wie urenlang zorgeloos wil vrijen, is er de weekeindpil.

Wat is de weekeindpil?

De weekeindpil is een pil voor mannen met erectiestoornissen. De pil is net zo effectief als de werkzame stof in Sildenafil tabletten. De pil heeft echter een veel langdurigere werking. Door de pil krijgt u dus een langdurige erectie. Erecties zullen zelfs verbeteren tot 36 uur na het nemen van de pil. Dit betekent dat u, dankzij het langdurige effect van de pil, weer spontaan seks kunt hebben. Frequente gebruikers van de pil geven aan dat de weekeindpil leidt tot een meer ontspannen manier van leven.

De ontspanning zorgt er namelijk voor dat de kwaliteit van leven aanzienlijk verbetert. Het gebruik van het medicijn helpt u niet alleen een erectie te krijgen, de pil bezorgt u ook intensere orgasmen. Gebruikers van de pil geven aan “hernieuwde seksuele vrijheid” te ervaren. Wie niet bang is om een uitdaging aan te gaan op zijn oude dag, neemt de weekeindpil!

Wat houdt de weekeindpil in?

De weekeindpil bevat het werkzame bestandsdeel Tadalafil. De originele pil is verkrijgbaar in verschillende doseringen. Zo is de pil verkrijgbaar met de werkzame bestanddelen van 10, 20, 40 en 60 milligram. De weekeindpil moet ongeveer dertig minuten voor de geslachtsgemeenschap ingenomen worden. Het medicijn werkt ongeveer tussen de dertig en zesendertig uur. Het werkzame bestanddeel Tadalafil is tevens een PDE5-remmer.

Het PDE5 enzym is verantwoordelijk voor het verminderen van een erectie. Tadalafil blokkeert dit proces, zodat een langere en sterkere erectie kan optreden. Zonder seksuele prikkels in de penis zal er geen erectie optreden. U heeft dus seksuele opwinding nodig om een erectie te krijgen. De bijzonder lange levensduur van het effect van Tadalafil treedt op, omdat de werkzame stof zeer langzaam wordt afgebroken. Zo kunt u dus zorgeloos urenlang vrijen met uw partner.