Pre-Sale Support of Klanten Support of tussen 9.00 en 17.00 uur+31 (0)6 25283767

Door Super P Force is vroegtijdig klaarkomen verleden tijd!

Toont 1 - 5 van 5 items
 • Super P force

  Super P force

  1 strip met 4 tabeletten    

  € 17,95

 • Super P force 2 strippen

  Super P force 2 strippen

  2 strips met 4 tabeletten    

  € 31,95

 • Super P force 3 strippen

  Super P force 3 strippen

  3 strippen met 4 tabeletten       

  € 47,95

 • Super P Force 5 strippen

  Super P Force 5 strippen

  Super P Force kamagra - Voor een keiharde erectie en Werkt tegen vroegtijdige zaadlozing  

  € 77,50

 • Super P force 10 strippen

  Super P force 10 strippen

  10 strippen met 4 tabeletten        

  € 145,00

Wat is Super P Force?

Dit multifunctionele product is ontwikkeld om twee mannelijke functiestoornissen te verhelpen in slechts een keer. Super P Force wordt voorgeschreven aan mannen met een erectiestoornis en aan mannen die last hebben van een vroegtijdige ejaculatie. Net als het meer bekende product Kamagra bevat Super P Force de stoffen Sildenafil (100 mg) en Dapoxetine (60 mg). Sildenafil verwijdt bepaalde bloedvaten waardoor een erectie wordt bevorderd. De stof dapoxetine zorgt ervoor dat mannen de ejaculatie kunnen uitstellen.

Deze krachtige combinatie zorgt ervoor dat mannen een stevige en harde langdurige erectie kunnen hebben. Deze pillen zijn overigens alleen werkzaam in combinatie met seksuele stimulatie. Wanneer er sprake is van seksuele stimulatie zal het Sildenafil citraat binnen een half uur in het bloed worden opgenomen en volle kracht bereiken. Het consumeren van alcohol of een vetrijke maaltijd kan de werking van dit kleine pilletje echter vertragen.

Wanneer Super P Force is ingenomen op de juiste manier zal het Sildenafil citraat werkzaam zijn voor enkele uren. Het citraat dapoxetine, daarentegen, wordt sneller opgenomen door het bloed, maar bereikt het piekmoment langzamer (rond anderhalf uur). Wanneer kunt u Super P Force het beste innemen? Het wordt over het algemeen aangeraden om het beige pilletje een keer per dag in te nemen, ongeveer een uur voor de seksuele activiteit.

Wees alert met het gebruik van super p force.

Het is belangrijk om te weten dat dit medicijn alleen maar kan worden voorgeschreven aan mannen boven de 18 jaar. Dit product is dus niet geschikt voor vrouwen. Ook mag het pilletje niet worden genomen door mensen die nitraat medicatie gebruiken. Wanneer u Super P Force wilt gaan gebruiken is het ook belangrijk om na te gaan of er risico’s verbonden zitten aan het innemen van dit pilletje, in combinatie met andere medicatie. Het wordt dan ook geadviseerd om voor gebruik contact op te nemen met uw huisarts die u hier verder bij kan helpen. Wanneer u in het verleden bepaalde gezondheidsklachten zoals beroertes of hartfalen heeft ervaren of deze lichamelijke klachten nog steeds ervaart, wordt het aangeraden uiterst voorzichtig om te gaan met het product Super P Force.

Verder wordt het besturen van een auto of een andere machine sterk afgeraden wanneer u dit pilletje heeft ingenomen. Ook dient u uw dokter onmiddellijk in te schakelen wanneer u een pijnlijke erectie ervaart of erectie die langer duurt dan vier uur. Dit kan er namelijk voor zorgen dat men permanente weefselschade in de penis oploopt.